Motivationsresan: starkare, friskare, piggare

Motivationsresan: starkare, friskare, piggare

Beskrivning av boken

Stephan Wilson har medverkat i flera framgångsrika teveprogram som t.ex. Stephan på glid och Min Klassiker som nått hundratusentals tittare. För barn­familjer är han också ett bekant ansikte efter flera år på Lilla Sportspegeln. Att hjälpa andra att hitta glädjen i träningen har blivit Stephans största drivkraft.

Motivationsresan – starkare, friskare och piggare är packad med råd och tips för hur du kan tackla den mentala träningen lika bra som den fysiska. Hitta glädjen i träningen och du kommer snabbt att märka hälsoeffekterna som förhöjer din livskvalitet.

Som liten hade Stephans familj inte råd med sportutrustning, han var livrädd för vatten och skidåkning var något för de helsvenska barnen. Ändå har Stephan tre gånger klarat En svensk klassiker, dvs att genomföra Vasaloppet, Lidingöloppet, Vansbrosimmet och Vätternrundan på ett år. Genom sin egen berättelse vill Stephan, med glimten i ögat och utan pekpinnar, ta med dig på en resa mot egna personliga världsrekord. Och allt börjar med att hitta motivationen. Det gäller dig som behöver ta första steget ur soffan lika mycket som dig som tränat länge och vill spetsa dina resultat.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Motivationsresan: starkare, friskare, piggare