Möts aldrig halvvägs- Chris Voss

Betyg 4.3
8h 50min
287 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

En av FBI:s främsta gisslanförhandlares beprövade metoder för att övertala vem som helst att göra (eller inte göra) nästan vad som helst

Möts aldrig halvvägs (Never Split the Difference) är en fängslande, oumbärlig handbok, fylld av förhandlingsprinciper tagna och slipade från Chris Voss häpnadsväckande karriär som gisslanförhandlare och senare som prisbelönt lärare på världens mest prestigefyllda handelshögskolor. Från sina dagar som polis på Kansas tuffaste gator och sin roll som FBI:s ledande förhandlare vid internationella kidnappningssituationer, till att han började lära ut förhandling på framstående universitet, har Voss testat sina tekniker och bevisat att strategierna är effektiva. Många har dragit nytta av teknikerna bland annat klienter inom affärslivet som har fått miljoner i ökade vinster, MBA-studenter som har fått bättre jobb och föräldrar som har fått hjälp att hantera konflikter med sina barn.

Möts aldrig halvvägs tar med läsaren bakom kulisserna i dramatiska scener, från Haitis gängmiljöer till ett bankrån i Brooklyn som helt spårar ur. Boken avslöjar de förhandlingsstrategier som hjälpte Voss och hans kollegor att lyckas när det verkligen krävdes: när liv stod på spel. Voss, en förhandlare i världsklass, visar hur du kan använda färdigheterna han avslöjar på arbetsplatsen och i andra delar av ditt liv.

Livet består av förhandlingar. Oavsett om det handlar om att köpa en bil, få löneförhöjning, införskaffa en bostad, förhandla om hyran eller att överlägga med din partner ger Möts aldrig halvvägs dig övertaget i alla diskussioner.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ulrika Junker Miranda
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 50min
Sidor e-bok:
287
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-16
Förlag ljudbok:
Akademius
ISBN ljudbok:
9789198624786
Förlag e-bok:
Akademius
ISBN e-bok:
9789198740103

© Akademius (Ljudbok)

© Akademius (E-bok)