Musse & Helium. Jakten på guldosten- Camilla Brinck

Betyg 4.7
2h 39min
86 Sidor
Musse & Helium
bookCoverFor

Beskrivning

Det är bara de två små mössen Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten.

I den spännande jakten möter mössen både goda och onda varelser. Vem de kan lita på är inte lätt att veta. Det visar sig att deras vänner Ta-Ta och Tant Gamelina inte har berättat hela sanningen om Djurriket. Hemligheterna och överraskningarna är fler än de kan räkna! Det händer mystiska saker som inte går att förklara: Osynliga broar dyker upp, varelser går upp i rök och stubbar verkar kunna prata. Det blir ingen lugn start på äventyret för våra små vänner. Men viktigast av allt … nu är dom på väg. Låt äventyret börja på riktigt!

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
2h 39min
Sidor e-bok:
86
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-28
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179770495
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132210044

© Bonnier Carlsen (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)