Mysteriet på Asthall

Betyg 3.6
12h 21min
385 Sidor
Mitford-morden
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Året är 1920 och Louisa Cannon drömmer om en väg ut ur fattigdomens London, en stad svårt märkt av det nyss avslutade världskrigets fasor. Louisas räddning blir en anställning i hushållet hos den berömda familjen Mitford på Asthall Manor, i Oxfordshire.

Som barnsköterska och sällskap till Mitfordsystrarna får hon med ens tillgång till en ny, förtrollad värld. Särskilt fäster hon sig vid den klipska och vackra sextonåriga Nancy, den äldsta systern som älskar detektivhistorier och vill upptäcka världen utanför Asthall. Men när sjuksköterskan Florence Nightingale Shore, guddotter till sin berömda namne, mördas på tåget till Hastings, finner sig Louisa och Nancy intrasslade i mordhärvan. Ett mord vars efterverkningar sträcker sig ända till Asthall.

Mysteriet på Asthall är baserad på det verkliga och ouppklarade mordet på Florence Nightingale Shore. Boken är skriven av Jessica Fellowes, författare till de bästsäljande böckerna om Downton Abbey. Det är perfekt läsning för alla som tycker om Daisy Goodwin, Downton Abbey och naturligtvis Agatha Christie.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Joakim Sundström

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

12h 21min

Sidor e-bok:

385

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-04-30

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Polaris

ISBN ljudbok:

9789188647955

Förlag e-bok:

Bokförlaget Polaris

ISBN e-bok:

9789188647948

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Mysteriet på Asthall -
Ljudbok, E-bok

Bra

Lollo

Bra väldigt bra

Annette