Näbbar och klor (Tredje boken om John Rebus)- Ian Rankin

10h 12min
bookCoverFor

Beskrivning

Tredje boken i serien om John Rebus

»För alla som gillar välskriven skotsk noir i Londonmiljö « Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

De kallar honom Vargmannen – dels för att han tar en tugga av sina offer, dels för att det första offret hittades på ensliga Wolf Street i East End, London.

Scotland Yard kallar in kommissarie Rebus från mordroteln i Edinburgh för att hjälpa till med utredningen. Men Rebus motsvarighet på Scotland Yard, George Flight, är inte förtjust i den extra inblandningen – och Rebus finner sig snart i en situation där han måste hantera rasfördomar såväl som en galnings våldsattacker.

När den attraktiva Liza Frazer, psykolog och expert på seriemördare, erbjuder honom en gärningsmannaprofil av Vargmannen kan Rebus inte annat än att tacka ja: det är en alltför bra möjlighet att missa. Men genom att hitta en allierad kan han samtidigt ha gett sina fiender en lätt angreppspunkt.

IAN RANKIN är en skotsk författare som blivit känd världen över för sin romanserie om kommissarie John Rebus. Ian Rankin har bland annat belönats med en Edgar Award, en CWA Gold Dagger, en CWA Diamond Dagger och en Chandler-Fulbright Award, och räknas i dag till kriminallitteraturens största namn.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Nils Larsson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 12min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-05-04
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180239974

© Modernista (Ljudbok)