Någon måste stoppa Ivy Pocket

Någon måste stoppa Ivy Pocket

Beskrivning av boken

»Ivy Pocket är som en kombination av Lemony Snicket, Neil Gaiman, Roald Dahl och Pippi Långstrump.« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen

»Man läser Någon måste stoppa Ivy Pocket med ett leende på läpparna.« Betyg 5 av 5 | Staffan Engstrand, BTJ

ÄR DU REDO FÖR IVY POCKET? – FÖR IVY POCKET ÄR REDO FÖR DIG!


Efter att den vandrande katastrofen Ivy Pocket hindrat Klockdiamanten från att falla i orätta händer anländer hon till London, där hon adopteras av ett kistmakarpar. Ivy är övertygad om att hon är den perfekta dottern, samtidigt som Mor Snagsby tvingar henne att städa begravningsbyrån, som en annan tjänsteflicka.

Alla verkar vilja ha något av Ivy Pocket. En vacker släkting vid namn Estelle vill att Ivy avslöjar den mörka hemligheten bakom hennes brors död. Hennes nya vän miss Carnage ställer nyfikna frågor, och Ivy själv vill bara komma på ett sätt att rädda sin vän Rebecca Butterfield.

Men ondskan lurar runt hörnet. Och som vanligt är Ivy Pocket den enda som kan ordna upp allting. Hon måste än en gång skydda Klockdiamanten – och rädda Rebecca, innan det är för sent!

Någon måste stoppa Ivy Pocket är den andra boken om Ivy Pocket.

CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin oemotståndligt roliga, fantasisprudlande, rikt illustrerade serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 språk. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman. Filmrättigheterna har sålts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen och Cinderella.

»Det här är något av det roligaste och charmigaste jag någonsin läst.« Betyg 9 av 10 | Petras Bokblogg

»Någon måste stoppa Ivy Pocket är ett humoristiskt och bisarrt äventyr. Extraordinär!« | Bokkoll

»Det är svårt att förklara med ord hur underbar Ivy Pocket är.« | I Heart Fantasy

»Vad mer kan man begära av en bok?« | Fantastiska berättelser

»Inte bara är boken väldigt rolig, bilderna till historien är fantastiska.« | Bokparadiset

»Rolig, lysande & fängslande!« Betyg 5 av 5 | Jennies boklista

»Karaktärerna i boken är helt magnifika och man kan inte annat än älska den självsäkra, uppnosiga, malliga och äventyrslystna Ivy som skådar faran i vitögat och utdelar björntjänster där de som minst behövs.« Betyg 5 av 5 | Jennys bibliotek

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Någon måste stoppa Ivy Pocket