Något i luften - erotiska noveller- Cupido

34min
17 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

Det var underligt och väldigt upphetsande att vara så nära en främmande man i det trånga planet. Drude drog in luft i samma rytm som Hans. Hon skulle göra sitt första fallskärmshopp tillsammans med den här snygga mannen.

Han andades tungt mot hennes nacke. Var det för att det fanns mindre syre på 3 000 meters höjd, eller var det något annat? "Nu ska vi hoppa", sa Hans. "Om du fortfarande är säker på att du vill." "Jag vill gärna." "Gärna vad?", frågade hennes huvud.

Sedan landade de. Lättare och mer elegant än Drude hade trott att man kunde. Hans fötter tog i marken. Sedan lät han sig falla på höger sida med Drude halvt över sig...

Vad hände i luften och vad händer senare på marken?

Läs även "Perfekt passform".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emelie Robin Eklund
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
34min
Sidor e-bok:
17
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-07
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724769
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723274

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)

0