Namnlös - erotiska noveller- Cupido

37min
20 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag vet inte vad som väckte mig den natten. Tro mig, jag har undrat det efteråt, men aldrig fått svar. I alla fall var det omöjligt att sova igen. Det var en av de milda, heta sommarkvällarna som man bör sjunga serenader i. Vinden ruskade lätt i lövträden utanför och jag kände ett extra starkt behov av att komma ut och beundra månljuset. Ljudlöst smög jag mig ut för att bli kvitt rastlösheten.

Jag såg henne redan när hon kom upp ur vattnet. Hon liksom svävade mot mig. Jag var tvungen att blinka och nypa i armen för att tro det jag såg. Vad visste jag om unga flickor och deras nattliga eskapader? Jag trodde att hon var en sömngångare. Hur som helst var hon väldigt upphetsande att titta på. Hon hade nästan ingenting på sig och hon droppade bokstavligen av saltvatten. Det blev en stig i sanden där hon gått. Hon var vacker. Och hon var på väg rakt mot mig. Jag kände en pirrning i underlivet som blev mer och mer intensiv..."

Läs även "Var så snäll" och "Söt och salt på Sørlandet".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
37min
Sidor e-bok:
20
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-04-05
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724776
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723267

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)