När allt står still / Som en vacker dans / Våga på nytt

När allt står still / Som en vacker dans / Våga på nytt

Beskrivning av boken

När allt står still
Kyssar, romanser och fjärilar i magen har ensamstående mamman Natalie förpassat till drömmarnas värld. Men på en tjänsteresa till Paris möter hon Demitri och hennes djupaste fantasier blir plötsligt verklighet. Det är för bra för att vara sant! Demitri blir helt betagen av Natalie och en natt tillsammans är långt ifrån tillräckligt. När hon avvisar förslaget att bli hans älskarinna måste han övertyga henne om att drömmar faktiskt kan gå i uppfyllelse, bara man tror på dem.

Som en vacker dans
Xandro Christofides är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka det värdefulla arvegods som just försvunnit. Han kan till och med använda den ljuvliga dansösen Sage Woods som lockbete. Men hans plan att utpressa henne till att göra som han vill rämnar när attraktionen blossar upp mellan dem. Nu riskerar Xandro att glömma den viktigaste regeln av dem alla: Tappa aldrig kontrollen!

Våga på nytt
Passionen mellan Piper Riley och Dante Mancini går nästan att ta på! De tillbringar en oförglömlig natt tillsammans och när det visar sig att den fått konsekvenser står de inför ett avgörande val. Kan lusten mellan dem bli till kärlek? Dante har bara dåliga erfarenheter av förhållanden och vet att han måste komma över sitt förflutna om han ska lyckas göra Piper till sin.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av När allt står still / Som en vacker dans / Våga på nytt