När du blir vi- Åsa Bonelli

Betyg 4
10h 2min
275 Sidor
Malin
bookCoverFor

Beskrivning

Trots uppbrottet med Gustav har Malin lyckats hitta någon form av ro. Löpningen och vännen Olof spelade avgörande roller i vägen tillbaka till livsglädjen. Ändå gnager en stark önskan inom henne, nu när hon är singel och den biologiska klockan tickar.

Olof reser land och rike runt och håller föredrag om hur han byggt upp sitt liv efter tsunamin, då han förlorade sin familj. Men mitt i publikvimlet sticker en kvinna ut. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

När förläggaren på ett av Danmarks största förlag sedan meddelar att de är intresserade av Malins och Olofs bok finner lyckan inga gränser. Men konsekvenserna blir långt mer omfattande än författarparet någonsin kunnat ana.

ÅSA BONELLI är en feelgoodförfattare älskad av många. ”När du blir vi” är tredje boken i hennes hyllade trilogi om Malin. Hon har även skrivit den varma och humoristiska serien ”Mys historia”.

"'När du blir vi' är en fin feelgoodhistoria, som känns genuin." Betyg 4 av 5, Eva Boström

"... jag har svårt att slita mig från boken. Jag gillar karaktärerna och den fina vänskapen som är över generationerna. Det värmer hjärtat att läsa om de starka band som binds mellan människor även fast de inte är släkt med varandra."
Villivonkansbooks

"Malin-serien är en av dom bästa jag läst. Åsa kan konsten att fängsla hela tiden. ... Det enda negativa med boken är att den tar slut. ... En riktig och äkta bladvändare." Betyg 5 av 5,
Linda, Systrarna boktokiga

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Tid ljudbok:

10h 2min

Sidor e-bok:

275

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-06-26

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789175238166

Förlag e-bok:

Louise Bäckelin Förlag

ISBN e-bok:

9789177991847

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av När du blir vi - Ljudbok, E-bok

Hoppas på en fjärde bok :)

Jenny