Beskrivning av boken

Malmuddens främste bagare Klas är ett nervvrak inför sin första dag som nämndeman i Luleå tingsrätt, men Katarinas eminenta detektivbyrå skrider till undsättning. Med sådant moraliskt stöd klarar Klas förstås dagen med livet i behåll, vilket däremot inte är fallet för domare Tikkanen som oväntat segnar död ner. Naturliga orsaker, tror polisen. Mord! hävdar Katarina. Som om inte domarens död och den sedvanliga tävlingen med ordningsmakten vore nog, måste Katarina ta reda på om föremålet för pensionärsgrannen Gretas kärlek verkligen är allt han utlovar att vara, samt bestämma sig för vem hon själv vill ha. Aldrig har Malmudden och Tinder varit så fullt av karlar och allas blickar dras till vår kära detektivbyrå.

”När grannen tystnar” är åttonde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i hjärtligt samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
”Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör” (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

8

Tid ljudbok:

6h 39min

Sidor e-bok:

187

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-02-21

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180194488

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180194495

Vad andra tycker

Recensioner av När grannen tystnar

Spännande

Anna

Älskar böckerna om Katarina och Greta❤️

Malin

Caf

Carola

Trevlig men inge spänning o så tycker jag författarn har för mycket alkohol med i handling aldrig bra o ge reklam för missbruk o detektiven är Alkoholist.