När jag blundar är du fortfarande här- Tove Oddsdotter

Betyg 4.5
5h 37min
163 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Jag heter Tove och jag är Odds dotter. Det har jag alltid varit och det kommer jag alltid att förbli. Lika mycket som att jag för all tid kommer att vara Theos mamma. Fast Theo inte längre finns ibland oss.

I januari 2015 förlorade Tove sin son Theo, då sju år gammal, i cancer. Med Instagraminlägg skrivna i dagboksform under sjukdomsperioden som grund skildrar hon här livet före Theo, tillsammans med honom – och vem hon blev, efter Theo. Och hur hon mot alla odds till slut fann glädjen igen.

Vi får följa Toves resa och bevittna hennes först motvilliga kamp för att våga möta livet igen. Hon inser till slut att det går att förlika sig med vad som än händer i livet och överleva även det allra värsta. Att det är fullt möjligt att både sörja och vara lycklig samtidigt.

Berättelsen är en kärleksfull hyllning till livets olika faser. Tove delar med sig av hur hon i dag ser på sorg och ger värdefulla råd om hur man lär sig att leva hand i hand med den.

***

Tove Oddsdotter, född i Jämtland, är modedesigner, kreatör, livsinspiratör och modern nomad. När jag blundar är du fortfarande här är hennes debutbok. Tove vill med sin erfarenhet inspirera andra till att må bra och visa att man kan sörja och vara lycklig samtidigt. Att alla känslor får plats.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

5h 37min

Sidor e-bok:

163

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-02-15

Förlag ljudbok:

HarperCollins Nordic

ISBN ljudbok:

9789177191605

Förlag e-bok:

HarperCollins Nordic

ISBN e-bok:

9789150778304

Vad andra tycker

Recensioner av När jag blundar är du fortfarande här - Ljudbok, E-bok

❤️❤️❤️

Linda

Otroligt välskriven och stark bok❤️ Uppläsningen så innerlig❤️ Ord känns futtiga. Bara läs eller lyssna. Vill du känna? Tänka? Reflektera? Inspireras? Rekommenderar alla att läsa den.

Rebecca

Fint ❤️

Isabella

Oerhört gripande.

Christina

Jag tycker de är en mkt bra och viktig bok där man får en stark upplevelse o känsla om hur de kan vara i en sån här livsupplevelse

Ulrika

❤️❤️❤️

Lisa

En bok med hopp trots att det ofattbara händer. Hjälp att överleva trots att vi mist vårt allra käraste, vårt barn.

Anette

Wow! Det blir inte mer sorgligt, kärleksfullt och hoppfullt än så här. Rekommenderas varmt! Se till att ha näsdukar till hands.❤️

Alexandra

En berörande bok på alla plan man kan tänka sig, så många tårar jag fällt. Vilken enorm människa du är, som bestämde dig för att välja livet ❤️ Och vilken uppläsare du är, hoppas på fler böcker med din berörande och mjuka röst❣️

Jennifer

Åhh vad jag önskat jag hade haft denna bok när min dotter dog 1989 ❤️Så fint skrivet med så stort hjärta!kramar Jeanette

Peter

Finaste Tove, din bok är så viktig och ditt mod enormt. Jag kastas tillbaka i tiden och minnen dyker upp. Jag gråter och kämpar för din historia som griper tag om mitt hjärta. Boken är en tröst för alla som förlorat någon. Vetskapen att det går att komma framåt även med en sorg som tynger ned. Boken är också en fin hyllning till Theo som aldrig ska glömmas. Lyssna på Tove, bara lyssna.

Christel

En av det bästa böcker jag lyssnat på. Många tårar men även mycke reflection

isabell

Helt fantastisk bok. Otrolig uppläsning. Bästa boken på hur länge som helst. Hjärta - smärta

Anders

Gripande, hoppingivande.

Jeanette