Närvarande föräldraskap- Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel

Betyg 4.5
7h 58min
295 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Av New York Times bestseller-författarna bakom succéboken Förstå ditt barns hjärna.

Föräldraskap är inte lätt. Men att vara tillgänglig kan vara lätt. Din största betydelse i ditt föräldraskap börjar precis där du är just nu.

Vetenskapliga studier har visat att en av de viktigaste faktorerna för hur barn kommer att utvecklas i termer av lycka, framgång i studier, ledaregenskaper och meningsfulla relationer är att åtminstone en vuxen person finns tillgänglig på ett förutsägbart sätt under barnets uppväxt.

I en tid med hårdare krav på tidsscheman och när datorer, surfplattor och mobilskärmar kräver ständig uppmärksamhet kan det låta som en oöverstiglig uppgift att vara tillgänglig för sitt barn. Men bokens prisbelönta författare, neuropsykiatrikern Daniel J Siegel och föräldraskapsexperten Tina Payne Bryson, förklarar att tillgänglighet inte kräver särskilt mycket tid, energi eller pengar.

Närvarande föräldraskap bygger på den senaste neurovetenskapliga forskningen och vetenskapen om anknytning och innehåller strategier, illustrationer och tips som gör föräldraskapet enklare och hjälper ditt barns hjärna att få bästa möjliga utveckling.

"Förutom kunskap om tillgänglighet och närvaro förmedlas också ett centralt och hoppfullt budskap: oavsett din egen historia kan du skapa en trygg anknytning till dina barn. Boken är mycket bra och vänder sig till föräldrar med barn i åldern 0-12 år." / Therese Nordholm, BTJ 2020-11

"Den här boken innehåller föräldraskapets magi och tränger in i kärnan i varje förälders högsta önskan: att uppfostra ett barn som växer upp till en trygg, vuxen person." / Michael Thompson, phd, medförfattare till den klassiska bestsellern Raising Cain
Uppläsare:
Översättare:
Gustaf BerglundSolveig Halvorsen Kåven
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
7h 58min
Sidor e-bok:
295
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-03-09
Förlag ljudbok:
Akademius
ISBN ljudbok:
9789198624649
Förlag e-bok:
Akademius
ISBN e-bok:
9789198624687

Vad andra tycker

Recensioner av Närvarande föräldraskap - Ljudbok, E-bok

All parents must to read this!

All parents must to read this!

Henrik