Nattdopp

Betyg 3.7
7h 43min
226 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En kvinna, två män som möts och en lust som blir till skam …

Isabell har egentligen allt - sambon Sebastian, ett fast jobb som kommunikatör och ett husköp på gång. Hon vet med andra ord exakt hur framtiden kommer att se ut. Men är det det livet hon verkligen vill leva?

När möjligheten till ett nytt jobb som copywriter dyker upp på stans coolaste reklambyrå tar hon chansen trots Sebastians protester. En helt ny värld öppnas där gränserna mellan arbete, privatliv och kreativitet suddas ut. Relationen med Sebastian blir ett minne blott och Isabell frodas och trivs med sin nya tillvaro.

Föga kan hon ana att ett kvällsdopp vid en öde strand med två kollegor en varm sommarkväll kommer att ställa allt hon kämpat för på ända …

Katarina Petersmo har tidigare givit ut romanen Jag skriver mig bort från dig nu och novellsamlingen Där floden dansar. Hon älskar texter som berör och skriver även erotiska noveller under pseudonymen Lisen Strand. Till vardags arbetar hon som copywriter, med pant och återvinning som specialitet, och som sällskap har hon sin spanska vattenhund Niki.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

7h 43min

Sidor e-bok:

226

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-07-04

Förlag ljudbok:

HarperLove

ISBN ljudbok:

9789177191704

Förlag e-bok:

HarperLove

ISBN e-bok:

9789180721424

© 2023 Petersmo, Katarina (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Nattdopp -
Ljudbok, E-bok

Bra och trovärdig story och fin gestaltning. Slutet tillfredställande med meetoo-vibbar. Men miljön alldeles för ytlig för min smak och huvudpersonen för naiv. Och varför så många långa och detaljerade sexskildringar. De blir så tekniska och lämnar inget åt läsarens fantasin. Men kanske det måste vara så i genren romance.

Lena

En bok jag aldrig hoppas ta slut😊väntar tålmodigt på nästa från Katarina Petersmo👍

Ann-Mari

Bästa boken jag lyssnat på 🩷 sträcklyssnade på två dagar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karin