Nattportierns historia

Nattportierns historia

Beskrivning av boken

När en av det fashionabla hotellets hissar plötsligt slutar fungera måste nattportieren tillkalla driftschefen. Synen som möter honom i schaktet lär han inte glömma i första taget: längst ner på botten ligger en död kvinna!
Vintern har varit extremt sträng, och inte känns det nådigare för kriminalkommissarie Joakim Hill när han mitt i smällkalla natten måste bege sig till stadens mest exklusiva hotell för att utreda det brutala mordet på en kvinna. Men Hill och hans kollegor är inte ensamma om att frysa. Det gör även mannen nere i den mörka, kyliga hålan, det ruggiga inferno som blivit ett hem för honom.

”Nattportierns historia” är den sjunde fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kolleger vid polisen i Helsingborg. En obehaglig berättelse med högst oväntat slut.

Bodil Mårtenssons böcker om kriminalkommissarie Joakim Hill har ofta jämfört med Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare. De förenar spänning med både humor och psykologisk trovärdighet, ofta i vardagsnära situationer.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Nattportierns historia