Nattvakten- Anna Ihrén

Betyg 3.6
8h 5min
249 Sidor
Jubileumsserien
bookCoverFor

Beskrivning

”Nattvakten” är första delen i Anna Ihréns ”Jubileumsserien” – inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet. Hon har tidigare gett ut den lovordade och framgångsrika serien "Morden på Smögen", där huvudpersonerna är desamma som i "Jubileumsserien".

Den stora skridskobanan i Göteborg är dekorerad med isskulpturer och gnistrande granar. Förälskade par och familjer njuter av stämningen. Men så gör en liten flicka en fasansfull upptäckt: i en av skulpturerna ligger en infrusen man!
Den döde visar sig vara politikern Lennart Starck och fallet får genast högsta prioritet hos polisen, där Sandra Haraldsson nyligen tillträtt en ny tjänst. Hennes kollega Dennis Wilhelmson är ledig för studier och har lärt känna den unga kvinnan Jasmin, som en dag försvinner utan förklaring. Spåren leder till Amsterdam och Rembrandts mästerverk Nattvakten. Plötsligt har Sandra och Dennis dragits in i en härva av otäcka händelser. Men vad har den världsberömda målningen egentligen med Jasmins försvinnande att göra? Och med den döde politikern i Göteborg?
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
8h 5min
Sidor e-bok:
249
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-12-23
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789178290536
Förlag e-bok:
MiMa Förlag
ISBN e-bok:
9789188681423

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© MiMa Förlag (E-bok)