Në Shtëpi- LS Morgan

10 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Një libër nga LS Morgan

Një përrallë tërheqëse dhe dramatike, që na udhëheq drejt ndjenjave të thella dhe pyetjeve të çmuara. Dhimbja, humbja dhe ndjenjat e një vajze 8-vjeçare përjetohen fuqishëm dhe ne rrëmbehemi në një udhëtim, pas në kujtimet e saj, në vendin e kujtimeve të dhimbshme, por gjithashtu të dashura: shtëpinë e saj.

PUBLISHER: TEKTIME

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

10

Språk:

albanian

Utgiven:

2021-02-24

Förlag e-bok:

Tektime

ISBN e-bok:

9788835419679

© Tektime (E-bok)