Nelly Rapp och Näckens hemlighet

Betyg 4.5
56min
104 Sidor
Nelly Rapp - monsteragent
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Nelly och Valle är mästare på att tackla monster och andra farligheter med hjälp av sina "tre L": lugn, lärdom och list. Men räcker deras L-kunskaper till för att stå emot Kulturskolans direktör som hotar med nedläggning av skolan - om de inte spelar tillräckligt bra?

Nelly och Valle är tillbaka på Monsterakademin för att plugga på om monster och farligheter. Nu har turen kommit till näcken! En lurig figur som påstås spela för att lura ner barn i vattnet så de drunknar. Fast man vet ej säkert, för ingen har sett till honom på över hundra år.

Under rasten, när Nelly och Valle tar en promenad i skogen med sina hundar, ser de en man mitt i forsen. Det är väl aldrig näcken som plötsligt kommit tillbaka? Men, det är bara farbror Hannibal som försöker locka fram näcken för att få en proffsig lärare till sitt fiolspel. Då inser Nelly att hon måste skynda tillbaka till stan för att öva på sin cello. Det gäller att inte spela falskt på Kulturskolans vårkonsert! Kulturskolans direktör har hotat med att lägga ner skolan i så fall. Och med tanke på hur illa det lät senast skulle de behöva en lärare som var lika skicklig som näcken för att få fason på deras falska toner ...

Det artonde äventyret med Nelly Rapp är inte bara mysläskigt, och roligt - det kan även ses som ett kul och annorlunda brandtal för att Kulturskolan ska få fortsätta att bedriva sin verksamhet så barnen ska få möjlighet att utvecklas i sitt skapande. Och om vikten av att få vara som man är.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

18

Tid ljudbok:

56min

Sidor e-bok:

104

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-01-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176517758

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179756093

Vad andra tycker

Recensioner av Nelly Rapp och Näckens hemlighet -
Ljudbok, E-bok

lol lol IoI lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Elise

BRa

Signe

Bra

rasmus

Den var bara och spänande

Tina