Nelly Rapp och vampyrernas bal

- Martin Widmark

Betyg 4.5
1h
31 Sidor
Nelly Rapp - monsteragent
bookCoverFor

Beskrivning

Nelly Rapp har lärt sig att klara av monster och andra farligheter med hjälp av Lugn, Lärdom och List. Men räcker monsteragenternas "tre L" om man som Nelly här försöker göra sig hörd i det internationella vampyrvalet?

Den viktigaste händelsen på flera år närmar sig för monsteragenterna: vampyrernas presidentval! Valet står mellan viljestarka Elena som kräver "fritt blod åt alla" och fridsamme Rauf som vill att de fortsätter att hålla till bland skuggorna för att tillsammans skapa ett bättre vampyrliv. Om Elena vinner får människorna en mycket farligare värld. Nelly tilldelas det svåra och farliga uppdraget att försöka förhindra detta!

Hon nästlar sig in på slottet i Estland där valet ska äga rum. Förklädd gör Nelly sin entré som Islands enda vampyr! Och hon måste övertyga vampyrerna om att det är Rauf de ska rösta på. Men hur ska lågmälde Rauf kunna slå högljudda Elena? Det finns väl inga vampyrer som nöjer sig med att vara snälla och solidariska, enligt Rauf, om de kan få den makt och ära som Elena lockar med? Plus hennes extra bonus dessutom: en läcker gosskör i Wien att sätta tänderna i ... Eller?

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

12

Tid ljudbok:

1h

Sidor e-bok:

31

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-04-08

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176510568

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163898457

Vad andra tycker

Recensioner av Nelly Rapp och vampyrernas bal - Ljudbok, E-bok

Den var bra och spännande 😊

Marcus

Jätte bra 😀

Malva

Uwu

Helena

Bra

rasmus