Neros torn

- Rick Riordan

Betyg 4.8
10h
344 Sidor
Apollon
bookCoverFor

Beskrivning

Rafflande spänning i femte och avslutande delen i Rick Riordans populära serie om den grekiska guden Apollon, som dessvärre förvandlats till den finniga tonåringen Lester Papadopoulos.

Lesters halvgudvänner på Camp Jupiter har just hjälpt honom överleva attacker från blodtörstiga ghuler, de har tillsammans tagit sig an en ond romersk kung och hans zombiearmé, samt de livsfarliga kejsarna Caligula och Commodus. Men ingen rast och ingen ro. Nu måste Lester och Meg följa harpyan Ellas profetia och bege sig till Neros torn i New York för att där besegra den sista kejsaren. Kommer han sedan äntligen få återvända till Olympen i sin fulländade, gudomliga gestalt?

Rick Riordan är en av världens mest populära författare. Hans serie om Percy Jackson har översatts till mer än 35 språk, och legat till grund för två storfilmer från Hollywood. I serien om Apollon fortsätter han att utforska den grekiska och romerska mytologin i en rad böcker som ständigt ligger högt upp på New York Times bestsellerlista.

Författare:
Översättare:
Torun Lidfeldt Bager
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

5

Tid ljudbok:
10h
Sidor e-bok:
344
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-05
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179770471
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789179757663

© Bonnier Carlsen (Ljudbok)

© Bonnier Carlsen (E-bok)