Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv

- Rachel Renée Russell

Betyg 4.6
3h 42min
112 Sidor
Nikkis dagbok
bookCoverFor

Beskrivning

Motsvarigheten till Jeff Kinneys megasuccé »Dagbok för alla mina fans« - fast för tjejer!

»Nikkis dagbok är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« BELINDA GRAHAM, TIDNINGEN KULTUREN

»Full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana. Kommer med stor sannolikhet att göra lika stor succé här i Sverige som i USA.« ANNA WILNER, BTJ-HÄFTET

# 10 miljoner sålda exemplar, 60.000 i Norge!

# Vinnare av Childrens Choice Book of the Year Award

# Översatt till 28 språk

I Berättelser från ett (inte så) fantastiskt liv får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i sin dagbok skildrar sitt liv med alla dess utmaningar.

Vi får veta hur det är när hon flyttar till en snobbig ny skola, för en storslagen kamp med sin mamma om att få en iPhone, om hennes entusiasm för teckning och konst, och om hennes hatkärlek till den nya skolans drottning, en tjej vid namn MacKenzie som blir Nikkis rival i skolans konsttävling.

Nikki skriver och ritar i sin dagbok om sina vänner, förälskelser, om sin familj och om att vara populär eller inte i skolan. Boken är rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENEE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hennes Nikkis dagbok-serie [Dork Diaries] har blivit en enorm succé världen över och sammanlagt har böckerna sålt i över 10 miljoner exemplar. Rachel Renee Russell är bosatt i Michigan.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
3h 42min
Sidor e-bok:
112
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-04-01
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789178935680
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789174993943

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)