Ninja Kid 2 – Den flygande ninjan

- Anh Do

Betyg 4.7
1h 2min
28 Sidor
Ninja Kid
bookCoverFor

Beskrivning

På sin tioårsdag upptäckte Nelson att han är en ninja. Så knäppt, han är ju varken cool eller modig. Tvärtom är han oftast nervös. Men faktum är att allt hänger på honom när kaoset hotar.
Varenda elektrisk maskin i stan smittas plötsligt med ett virus som gör dem okontrollerbara! Det sätter i sin tur igång en kedja av skrämmande händelser. Till slut har Nelson inget annat val än att sätta på sig sin superhjälte-dräkt och rädda invånarna från att bli nertrampade av elefanter och gorillor som rymt från djurparken när de elektriska dörrarna slutat fungera. Till hjälp har han sin farmors senaste uppfinning: en solenergi-driven jetpack. Men Nelson är höjdrädd. Hur ska han någonsin våga flyga över stan i en jetpack?
Serien Ninja Kid är ett roligt äventyr från början till slut. Bokens text är visuellt lekfull med en genomtänkt form i kombination med massor av härliga illustrationer i svartvitt. Tempot är högt och karaktärerna som gestaltas inlevelsefullt genom både text och bild, är lätta att tycka om. Omedelbar, knasig och charmig humor!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Sabina Söderlund
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
1h 2min
Sidor e-bok:
28
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-03-06
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132211652
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132211645

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)