Nio liv- Emelie Schepp

Betyg 4.2
9h 6min
314 Sidor
Jana Berzelius
bookCoverFor

Beskrivning

En tidig aprilmorgon sprids en film på Youtube. Den visar en ung man med en sprängladdning fastsatt om kroppen. Polisen förstår att ett fruktansvärt öde väntar honom. De lyckas identifiera platsen i Norrköping men hinner inte fram förrän bomben exploderar. Det är den fjärde medlemmen i det kriminella nätverket Komados som har mördats på kort tid. Men rör det sig om samma gärningsperson?

Kriminalinspektör Mia Bolander får hjälp av den nye utredaren Patrik Wiking att lösa fallen. Problemet är att ingen vill prata med dem. Ingen har hört något. Ingen har sett något.

När Jana Berzelius dras in i utredningen inser hon att fallet har en direkt koppling till henne själv. Som åklagare är det hennes uppgift att ta reda på sanningen. Nu får hon oväntad hjälp att dölja den.

Nio liv är den sjätte delen i serien om Jana Berzelius. En högaktuell berättelse om gängkriminalitet och om de krafter som tar över när det finns något att skydda till varje pris. Emelie Schepp har utsetts till Årets Deckarförfattare tre år i rad och Broder Jakob, den femte boken i serien, utsågs till Årets deckare och Årets bästa ljudbok i kategorin spänning 2020.

***

Emelie Schepp är en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Hennes sex böcker om Jana Berzelius har sålt i över två miljoner exemplar samt blivit bästsäljare och läsarfavoriter i flera länder.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

6

Tid ljudbok:
9h 6min
Sidor e-bok:
314
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-11-05
Förlag ljudbok:
HarperCollins Nordic
ISBN ljudbok:
9789177190615
Förlag e-bok:
HarperCollins Nordic
ISBN e-bok:
9789150766677

© HarperCollins Nordic (Ljudbok)

© HarperCollins Nordic (E-bok)