Och vet inte vart- Astrid Flemberg-Alcala, Astrid Flemberg-Alcalá

12h 28min
398 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När paret Anna och Sal är på väg till Colombia för att adoptera två bröder, tre och fyra år gamla, känner Anna oron och paniken komma krypande. Tänk om barnen är sjuka, rädda eller helt enkelt inte vill följa med? Helst vill hon bara vända om och åka hem.

De hämtar pojkarna Abél och José och stannar kvar i landet några veckor för att lära känna varandra och försöka bli en familj. Men snart besannas Annas farhågor. Pojkarna förblir oåtkomliga och betraktar mest Anna och Sal som señor och señora, några vuxna som ger dem mat och nya kläder. José är dessutom sjuk och faller stundtals i koma, men läkarna kan inte ställa någon diagnos.

Väl hemma i Sverige blir det inte bättre. Problemen med José eskalerar – han får ständiga raseriutbrott, pratar mycket om döden och är föraktfullt avståndstagande, framför allt gentemot Anna. Abél är mer öppen och nyfiken, men vill mest vara till lags. Den närhet och kärlek till barnen som Anna och Sal så länge längtat efter infinner sig inte. Anna känner skuld och ju längre tiden går, desto mer mardrömslik blir tillvaron.

Och vet inte vart är en stark, ärlig och gripande historia om hur livet inte alltid blir som man har tänkt sig. Boken är delvis självbiografisk
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 28min
Sidor e-bok:
398
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-02-22
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789170362972
Förlag e-bok:
Natur & Kultur
ISBN e-bok:
9789127128378

© 2008 Storyside (Ljudbok)