Ödesryttarna. Jorvik kallar

Betyg 4.8
5h 44min
153 Sidor
Star Stable
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Ödesryttarna: Jorvik kallar

Välkommen till den magiska ön Jorvik, en paradisiskt vacker plats, särskilt för hästälskare. Men under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp, något som Lisa och hennes vänner i stallet snart ska bli varse. Följ med när Star Stable-spelets värld blir bok!

När Lisa och hennes pappa kör av bilfärjan till Jorvik är det inte första gången hon kommer ny till en stad, en skola, ett kompisgäng. Pappans jobb på oljeriggar har gjort att de har flyttat många gånger. Den här gången flyttar de utan Lisas mamma, som dog i en ridolycka. Hästarna var Lisas och mammans gemensamma intresse och kärlek, men inte nu längre. Efter mammans död har Lisa inte ridit. Ändå dröjer det inte länge innan Lisa dras till stallet på ön, till Linda, Alex och Anne och till hästarna. Speciellt en häst, Starshine.

Nu förändras allt i Lisas liv. Hennes hästkärlek pånyttföds samtidigt som hon dras in i ett tusenårigt maktkrig mellan onda och goda krafter som vill styra Jorvik och folket där. Lisa är nämligen en av de fyra Ödesryttarna ...

Ödesryttarna: Jorvik kallar är en klassisk hästfantasybok med hisnande äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil! Följ med Lisa, Alex, Linda och Anne när de upptäcker sina krafter och slungas ut på ett äventyr långt borta från vardagen i skola och stall. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.

Författare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

5h 44min

Sidor e-bok:

153

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-06-01

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176519462

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163899874

Vad andra tycker

Recensioner av Ödesryttarna. Jorvik kallar -
Ljudbok, E-bok

Superbra bok!

Thea K Jansse

Den här boken är bara bäst!!!! Jag rekommenderar denna bok. Från Saga!!😍😍😍 Denna bok 4ever.

Saga

Jag älskar starstable

Elle

God bok 📕💜🐎

Agnes