Ödets alla vägar / Ett vackrare minne / Magiska vinternätter

Ödets alla vägar / Ett vackrare minne / Magiska vinternätter

Beskrivning av boken

Ödets alla vägar
Alice har förlorat sitt hem och sitt älskade arbete. Andrew har mist sin fru och hans lilla dotter Emmy har förlorat sin mamma. Men på ett sjukhus i Nya Zeeland får de båda nya tjänster – och möjligheten till en nystart i livet. Deras vägar har korsats tidigare, men kanske kan deras öden flätas samman till en gemensam framtid den här gången …



Ett vackrare minne
Spänd av förväntan anar du vad som kommer att hända. Han ser på dig. Ditt hjärta bultar som en enda lång trumvirvel och du blir alldeles varm … Kärlek. Förälskelse. Du är kär i honom och han i dig.



Precis som Megan är förälskad i Loughlin och han i henne. Men det räcker inte. Båda har de blivit sårade tidigare, så de försöker kämpa emot. De är vänner och kolleger – ingenting mer. Det ska väl inte behöva vara så svårt?

Magiska vinternätter
Tilly behöver en man – genast! Hennes mamma ska gifta sig och Tilly måste hitta en kavaljer till bröllopet. Eftersom hon inte har någon hyr hon en eskort, men när Silas dyker upp vet hon inte vad hon ska tro. Hans leende ger henne fjärilar i magen. Fast inte kan väl en man som får betalt för att spela kär bli förälskad på riktigt?

E-bok

Svenska