Ögat som ser- Giorgio Faletti

Betyg 3.7
17h 34min
bookCoverFor

Beskrivning

New York City skakas av ett brutalt mord. Borgmästarens son hittas mördad, och den före detta chefen vid New York-polisen blir indragen i utredningen.

Snart mördas ännu ett rikemansbarn. Polisen famlar i blindo. Vilket samband har offren? Samtidigt vaknar den italiensk-amerikanska kommissarien Maureen Martini upp blind på ett sjukhus i Rom, efter sitt livs mardröm. En komplicerad ögonoperation ger henne synen tillbaka, men oförklarliga och fruktansvärda bilder börjar dyka upp på näthinnan. Efter hand inser Maureen att hon sitter på ovärderlig information om morden i New York. Tillsammans med Jordan tar Maureen upp den farliga jakten på en galen mördare, en jakt som bland annat för dem till det prestigefyllda Vassar College och New Yorks affärselit.

"Det är lika bra att säga det på en gång. Detta är en av de mest spännande kriminalromaner som jag har läst. Den består av cirka 640 sidor sträckläsning. Andra böcker som kommer upp i samma klass är Da Vincikoden av Dan Brown och Kanonerna på Navarone av Alistair MacLean." Kjell Guy, Gotlands Allehanda
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
17h 34min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-16
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789180294478

© 2021 Storyside (Ljudbok)