Om en författares död- Hanne Hansen, Kenneth Karlsson

Betyg 3.7
10h 15min
bookCoverFor

Beskrivning

Författaren Martin Thim är inte längre den han en gång varit. De frikostiga alkoholvanorna har börjat ta ut sin rätt och han åldras i en faslig takt. Men han har ett romanprojekt som måste avslutas. Förlaget behöver något lovande från honom, något de verkligen kan sälja. Det är därför han nu ska ut till Västerhavet och skriva, tillsammans med förlagsredaktören Gitte Berghold. Men hennes uppgift att få igång Martins skrivande ska snart komma att få ett abrupt slut. Under en skogspromenad skadas nämligen författaren - och försvinner sedan spårlöst. Vart kan Martin Thim egentligen ha tagit vägen?

Det blir polisinspektör Frank Petersen som tar sig an fallet med den försvunna författaren och så småningom även rollen som Gittes trygga punkt. Samtidigt blossar en infekterad konflikt upp bland invånarna i det lilla jylländska samhället. Vad händer när en droppe slutligen får bägaren att rinna över?

Den dansk-svenska författarduon Hanne Hansen och Kenneth Karlsson har sina respektive ursprung i Köpenhamn och Norrland. De är båda utflyttade till Spanien och har där arbetat inom sjukvården som läkare och sjuksköterska. Duons debutroman "Om en författares död" utkom år 2021.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 15min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-16
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728118382

© Saga Egmont (Ljudbok)