Om livet före döden konsten att bli regissör i sitt eget liv

Om livet före döden konsten att bli regissör i sitt eget liv

Beskrivning av boken

Lever du ditt bästa liv? Frågan kan tyckas svår att svara på, kanske uppfattas den rentav som provocerande. Men faktum är att det finns mycket man kan göra för att utveckla både sig själv och sin tillvaro till det bättre.

Med denna bok vill psykoterapeuten Lena Nevander Friström hjälpa läsaren att komma till insikt kring vad som är viktigt i livet. Hon bidrar även med pusselbitar till hur man faktiskt tar tillbaka kontrollen över sin egen tillvaro. Grunden till allt är att vara ärlig och ta ansvar för de egna handlingarna, men här introduceras även konsten att analysera sig själv, sina värderingar och sina valmöjligheter. Dessutom belyser författaren vikten av att lyssna på vad kroppen säger – innan det är försent.

"Om livet före döden - konsten att bli regissör i sitt eget liv" är en tankebok som baserats på författarens egna erfarenheter i såväl yrkesrollen som på det personliga planet.

Lena Nevander Friström (1954-2008) var en svensk författare och psykoterapeut. Hon samarbetade även med tidningen Leva! i vilken hon erbjöd coaching kring arbetslivet.

Vad andra tycker

Recensioner av Om livet före döden konsten att bli regissör i sitt eget liv