Om livet var en saga / Frihetens pris / Kärleksbarn

Om livet var en saga / Frihetens pris / Kärleksbarn

Beskrivning av boken

Om livet var en saga
”Den perfekta hustrun – eller bara en simpel lycksökerska?”

Det är frågan shejk Hashim Al Aswad ställer sig när Sienna Bakers förflutna hinner ikapp dem, och sätter en käpp i hjulet för deras kärlekssaga. Utan att ge Sienna en möjlighet att förklara bestämmer han sig: Hon är en lycksökerska som nästan lyckats lura honom i fällan! Men snart inser Hashim att allt inte är vad det verkar vara …

Frihetens pris
Utan pengar, pass, eller möjlighet att fly, tvingas Chellie Greer försörja sig som sångerska på en sjabbig nattklubb i Sydamerika – tills hon möter Ash Brennan. Han erbjuder henne en väg till friheten … men vad är Ash ute efter egentligen? Vill han hjälpa Chellie eller har han dolda motiv?



Kärleksbarn
Prins Marcello Scorsolini vet att han inte kan bli pappa och ser därför ingen anledning att skydda sig tillsammans med sin hemliga älskarinna Danette. Men när hon plötsligt börjar må illa om morgnarna är det ingen tvekan om att mirakel faktiskt kan ske. Danette har dock inte för avsikt att hålla pappan till sitt barn hemlig, och i slottets korridorer viskas det snart om en annalkande jätteskandal i kungahuset …!

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Om livet var en saga / Frihetens pris / Kärleksbarn