Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra- Thomas Erikson

Betyg 4.1
8h 39min
258 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det …

På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig – innan det är för sent!

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 39min
Sidor e-bok:
258
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-05-17
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176514634
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137150482

© Bokförlaget Forum (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra - Ljudbok, E-bok

Boken var riktig bra. A must read för både män och kvinnor för att skydda sig mot psykologisk våld. I ett modernt och civiliserat samhälle där fysisk våld är olagligt det är begripligt att våldsamma människor kommer ge sig i psykologisk våld istället. Jag hade uppskattat den här boken även mer om alla kapitel hade haft sitt riktiga namn istället bara för kapitel 1,2,3 osv.

Jack

Bra o intressant.

Robban

Känner igen mig och får förklaringar till saker jag varit med om.

Karl

Intressant och lärorik

Den var riktigt bra! Rekommenderas.

Hanna

Jättebra!

Anja