Ondskans gäst

Ondskans gäst

Beskrivning av boken

Ondskans gäst
Ett hus i Philadelphia står värd för oinbjuden död



1777: I de smärtsamma spåren av den amerikanska revolutionen beslagtas Tarleton-Dandridge-huset av "Besten" Bradley. Han sätter kniven i Lucy Tarleton – som föraktar både hans kung och hans kärlek – och lämnar henne att dö i sin fars armar.



Nu: Efter dagens sista guidning går professor Allison Leigh runt i huset för att låsa ... och hittar en kollega nedsjunken över Bradleys skrivbord, spetsad av sin egen bajonett.



Spöken kanske ska ingå i de ståtliga gamla husen i Philadelphia, men Allison – en uppmärksammad historiker – är upprörd över att en grupp "spökjägare" ska ta över huset för att utforska det som ser ut att vara ett mord på hennes kollega.



Tyler Montague, agent i Krewe of Hunters, kan allt om både gengångare och historia. Men medan Allison är mycket skeptisk till nykomlingen inträffar ytterligare ett mystiskt dödsfall. Har "Besten" Bradley återuppstått? Eller finns det en annan illvillig kraft i Tarleton-Dandridge-huset? Avvaktande, men mycket lockad, måste Allison nu lita på Tyler och arbeta nära honom för att ta reda på vilken oinbjuden gäst – död eller levande – som har tagit över huset. Annars kan även deras liv snart höra till historien ...

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Ondskans gäst