Öppna sår- Pontus Wikner

Betyg 3.6
7h 24min
230 Sidor
Gibson
bookCoverFor

Beskrivning

En mörk vinterkväll stjäls ett kvinnligt mordoffer från en av polisen bevakad brottsplats i Uppsala. Polisen Gibson och hans kollegor hamnar mitt i ett inferno av trafficking, tvångsprostitution och kalla mord. Polisteamet lär känna en absurd värld driven av hat, pengar och hämnd. En värld där vem som helst kan bli mördare.

Samtidigt lider polisen Oscar, som ingår i spaningsgruppen, av ständiga mardrömmar efter att ha förlorat sin familj i tsunamin i Thailand. Hans dotter återfanns aldrig, men han beslutar sig ändå för att återvända till Thailand för att fiktivt ta hem henne på inrådan från sin psykolog. På plats möter han av en slump någon som känner igen dottern. Han inleder ett intensivt letande efter henne och hittar samma sexhandel som han lämnat hemma i Sverige. Oscar upptäcker att bakom husfasaderna i Uppsala och turistparadiset Thailand tycks samma grymheter pågå.

Författaren som själv har ett långt förflutet som polis tar i ett snabbt tempo med läsaren till en värld bortom all medmänsklighet.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
7h 24min
Sidor e-bok:
230
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-16
Förlag ljudbok:
Vibery Audiobooks
ISBN ljudbok:
9789189514560
Förlag e-bok:
Hoi Förlag
ISBN e-bok:
9789175578347

© Vibery Audiobooks (Ljudbok)

© Hoi Förlag (E-bok)