Otämjbar- Glennon Doyle

Betyg 4.1
10h 36min
280 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

OTÄMJBAR är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga att vara sig själv inför de andra. Det är också en beskrivning om hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

OTÄMJBAR lär oss att vara modiga.

Som Glennon Doyle själv envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi.

Lås upp dörren till dina inre rum. Vem skulle du vara om du inte begränsade dig själv? Om du inte ägnade lika mycket tid åt att behaga andra? Om du fick bestämma fullt ut över ditt eget liv? Du är inte galen om du längtar efter något mer, något annat.

Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut.

Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser, acceptera våra kroppar och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.


Otämjbar lär oss att vara modiga.

Författare:
Översättare:
Anders Nunstedt
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 36min
Sidor e-bok:
280
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-01-19
Förlag ljudbok:
A Nice Noise
ISBN ljudbok:
9789178531691
Förlag e-bok:
The Book Affair
ISBN e-bok:
9789198639957

© A Nice Noise (Ljudbok)

© The Book Affair (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Otämjbar - E-bok, Ljudbok

En bok att ge bort till alla du känner!!

Anna-britta

Varm och innerlig bok, tacksam för alla tankar, igenkännande och funderingar Glennon väckt i mig.

Johanna

Höll ut i fem timmar sen stängde jag av. Den är fin på sina ställen och mellanåt riktigt bra. Men också märklig och seg.

Maria

Rekommenderar alla jag kan att läsa denna! Livsomvälvande!

Ellen