På andra sidan Hudson River

- Kristan Higgins

Betyg 4
14h 6min
420 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Rolig och rörande romcom om systerskap!

Att släppa taget om sitt ex har inte varit lätt för klänningsdesignern Jenny Tate. Speciellt inte eftersom hans nya fru vill bli Jennys bästa vän. I längtan efter en nystart bestämmer sig Jenny för att lämna Manhattans skyskrapor för den mysiga lilla staden hon växte upp i. Väl på andra sidan Hudson River öppnar hon en egen bröllopsbutik och lyckas samtidigt intressera sig för Leo, den charmiga grannen som är lika attraktiv som han är irriterande.

I samma stad bor Jennys syster Rachel med sin familj. Enligt Jenny har Rachel alltid haft den perfekta familjen, men när Rachel får reda på något om sin make imploderar idyllen fullständigt.

På andra sidan Hudson River är en ny, fristående feelgood-roman från amerikanska Kristan Higgins. 2018 gav Printz Publishing ut Hem till Scupper Island, som genast blev en läsarfavorit.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

14h 6min

Sidor e-bok:

420

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-03-06

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177712565

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177712664

Vad andra tycker

Recensioner av På andra sidan Hudson River - E-bok, Ljudbok

En av de bästa från denna författare, har läst alla som utgivits på svenska. Och uppläsaren gör ett strålande jobb, hon är en riktig favorit. Tolkar texten klockrent och får en att leva sig in i alla känslor, men utan att överdriva. Helt enkelt en perfekt upplevelse!

Annica

Avskyr Owen. Hatar Adam. Älskar Leo (fina Leo, tror jag är kär 😍❤).

Jenny

En trevlig och mysig bok. Bra uppläst

Maria

♥️

GunSan