På djupet- Kate Davies

Betyg 3.8
12h 25min
378 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Årets roligaste bok? Definitivt den mest oanständiga ..." iPaper

Möt Julia. Hon har inte haft sex på tre år. När hon äntligen tar tag i problemet och bryter sig ur sitt ofrivilliga celibat har hon ett par misslyckade (och hysteriskt dråpliga) one night stands, och är sedan fullt beredd att aldrig någonsin ha sex igen.

Det vill säga, tills hon kommer på att det kanske finns en anledning till att hon aldrig har haft ett fungerande sexliv. Män kanske helt enkelt inte är hennes grej.

Sagt och gjort, Julia testar sin teori så fort hon har möjlighet och snart är saken klar: vid 26 års ålder inser Julia att hon är lesbisk. Hon ger sig huvudstupa in i Londons hbtq-värld och det dröjer inte länge innan hon blir stormigt förälskad i Sam, en tio år äldre konstnär som förespråkar öppna relationer. Sexlivet med henne är bättre än Julia hade kunnat drömma om, det är hett, passionerat, intensivt, och de kan inte få nog av varandra. Så när Julias bästa vän Alice påpekar att Julia hela tiden viker sig för Sams vilja blir hon frustrerad. För första gången i sitt liv är Julia förälskad och Sam har visat henne en värld hon inte hade en aning om existerade. Vad spelar det då för roll om hon tvingas utmana sina egna gränser gång på gång?
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Hanna Svensson
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 25min
Sidor e-bok:
378
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-10-02
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113092782
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113092799

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)