Papayans insida - erotiska noveller

Papayans insida - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Du åt med lust som ingen annan jag har sett. Och medan vi pratade artigt om en film vi hade sett gled jag en fot upp längs ditt släta strumpbyxeklädda ben, upp mellan låren tills tåspetsen nådde den mjuka värmen allra innerst."
Kommer du ihåg så mycket tid vi kunde spendera på matlagning tillsammans på kvällarna? Vi valde aldrig kraftiga maträtter. Som förspel åt vi frukt, sallader och skaldjur. Jag minns bäst hur din hand arbetade med löken och det är ett minne som ständigt skakar om mig. Och när maten nästan var färdig skickade du iväg mig och låtsades vara glatt överraskad av mitt besök när jag kom tillbaka med blommor i hand för att inleda vår erotiska kväll ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

E-bok

Svenska