Paradis tur-retur - erotiska noveller- Cupido

31min
16 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"När jag tittar närmare på Anne ser jag att hon har en otroligt vacker figur. En vältränad dam och hon har en fin solbränna på kroppen, kastanjebrun efter timmar i solen. Och med sitt långa blonda hår verkar kroppen ännu mer tilltalande. Hon lägger sig på solstolen med kaffe och en bok, och jag fortsätter att måla.

Solen skiner från den blå himlen, lukten av kokos och den här underbara kvinnan gör mig helt vild och otroligt kåt. Det spränger i mina byxor, och jag tror att Anne måste ha märkt det, för hon vänder sig på rygg och ber mig massera hennes bröst. Jag är inte svår att övertala, även om jag är lite chockad, och låter lite olja droppa långsamt över bröst och mage, och jag har det riktigt bra nu. Annes bröst är fasta och hon har stora bröstvårtor som är styva och hårda.

Åhh, hjälp, hur ska jag kunna fortsätta måla huset?"

Läs även #En dag på jobbet".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emelie Robin Eklund
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
31min
Sidor e-bok:
16
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-12
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724677
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723366

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)