Pensionat vänner – En naken skåning

Pensionat vänner – En naken skåning

Beskrivning av boken

En natt drömmer Lena något som kommer att förändra hennes liv för alltid – hon drömmer att hon befinner sig i ett stort hus, ett pensionat. Kort därpå får hon syn på ett vackert gammalt hus som är som taget ur hennes dröm, om än i förfärligt skick.

Bara några månader senare har drömmen besannats och vid 55 års ålder kan hon inviga Pensionat Vänner. 4 år senare är hon fullt upptagen med den händelserika vardagen som pensionatsägare. Gäster kommer och går, några för att stanna. Kärlek och vänskap växer fram i huset som känns som hemma. Men med stora personligheter kommer också många oväntade situationer och Lena måste prioritera det som är viktigast för henne ...

"Pensionat vänner - en naken skåning" är en humoristisk feelgood-roman som skildrar det vackra i relationer och vänskaper.

Helen Billinger (1960-) är en svensk författare bosatt i Stockholmsområdet. Hon debuterade år 2020 med boken "Pensionat vänner", och liknar sin bok vid en påse lösgodis; den har en varierad blandning av olika sorters humor, allvar och personligheter.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Pensionat vänner – En naken skåning