Peter Pans hemlighet- Michael Katz Krefeld

11h 28min
401 Sidor
Maja Holm
bookCoverFor

Beskrivning

Under en olidlig värmebölja går en seriemördare lös i en liten ort utanför Köpenhamn. Två pojkar har förts bort från sina hem och mördats på deras nionde födelsedag. När kropparna hittas har de båda ett Peter Pan-bokmärke i handen, och när en tredje pojke blir mördad utbryter panik hos allmänheten. Och polisen står handfallna utan några ledtrådar.

Maja Holm är gravid och har precis flyttat hem till sitt barndomskvarter för att påbörja en praktiserande läkartjänst och för att ge sitt ofödda barn en trygg uppväxt. Men inget i kvarteret är sig likt, idyllen har nu bytts ut mot oro och ångest. Samtidigt leder Katrin Bergman – kriminalinspektör tillika Majas väninna – polisens mordutredningar med en intensitet som gör henne ovän med både sin omgivning och lagen. Maja och Katrine börjar misstänka att deras gemensamma förflutna kan vara avgörande för fallet och de två kvinnorna är beredda att sätta allt på spel i jakten på seriemördaren. Men mördaren har en hemlighet, något som kan få konsekvenser för alla inblandade.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks populäraste deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. "Peter Pans hemlighet" är uppföljaren till Michael Katz Krefelds kritikerrosade debutroman "Stormvarning" och är andra boken om läkaren Maja Holm.

Uppläsare:

Översättare:

Margareta Järnebrand

Format:

E-bok, Ljudbok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

11h 28min

Sidor e-bok:

401

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-14

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788728298138

Förlag e-bok:

Saga Egmont

ISBN e-bok:

9788728297605

Vad andra tycker

Recensioner av Peter Pans hemlighet - E-bok, Ljudbok

Mycket bra och spännande!!

Anne-Lie