Playboyprinsen / Under Afrikas himmel
    
Dela boken    
Playboyprinsen

Förförd av en prins …
Playboyprinsen lever upp till sitt rykte, och servitrisen Holly Phillips faller för hans charm och blir grundligt förförd – och av med sin oskuld!

Kärleksbarn på väg …
Holly är gravid! Prins Casper rasar, den här kvinnan är alltså en lycksökerska fastän det inte verkat så. Enda utvägen är att gifta sig med henne, heder och ära står på spel.

Gift på kunglig befallning …
Ett kungligt bröllop, vilken kvinna vill inte stå brud på ett sådant? Men när prinsen bara ser henne som nattligt sällskap, då undrar Holly vart allt ska leda.


Under Afrikas himmel

– Resten av tiden i Afrika. Vi kan ha den tillsammans.

Ana stryker svetten ur pannan och möter hans blick. Som om Afrika inte hade varit tillräckligt hett redan innan Sebastian dök upp. Deras överenskommelse är enkel. Resten av semestern utforskar de passionen som fortfarande brinner mellan dem. Men så fort de kommer tillbaka till London skickar de in skilsmässoansökan och fortsätter med sina liv på varsitt håll.

Nu väntar han på henne vid stranden. Hon känner den varma sanden under sina fötter och ser hur vattendropparna glittrar mot hans solbrända hud. Frågan är om det blir så enkelt att hålla överenskommelsen som hon tror …

Visa mer