Playground- Lars Kepler

Betyg 3.3
12h 35min
336 Sidor
Playground
bookCoverFor

Beskrivning

Playground – en annan sida av Lars Kepler.

Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.

Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta.

Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt.

Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen – playground.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 35min
Sidor e-bok:
336
Språk:
Svenska
Utgiven:
2015-10-21
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173487962
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100155292

Vad andra tycker

Recensioner av Playground - E-bok, Ljudbok

Denna bok var spännande rakt igenom. Den följde mig i tanken en lång tid efter. Finns det ett mellanrum mellan liv och död där man kan kämpa sig tillbaka till livet.

Ingrid

Bra bok. inte som andra Keplerböcker men bra och spännande.

Helen

Lyssnar på Playground för andra gången - precis lika bra! Topp 3! Uppläsningen likaså.

Hanna

Bästa Kepler

Den här boken är för den som är open minded. Vill man ha en klassisk polisdeckare blir man antagligen besviken. Jag tyckte den här berättelsen var spännande och annorlunda, och jäkligt bra läst av Angela Kovacs. Högsta betyg 👍👍👍👍

Roger