Plundringstider

- Ewa Klingberg

Betyg 3.8
7h 45min
287 Sidor
Värnamord
bookCoverFor

Beskrivning

Journalisten Niklas Tell har funnit sig tillrätta i Värnamo efter flytten från storstaden. Stressen över att tömma den bortgångne faderns hus har klingat av och att bli sambo med sin vuxna dotter visar sig vara enklare än vad Niklas har trott. Vid sidan av sitt arbete ägnar han sig åt att nysta i fler av faderns ouppklarade fall.

Efter ett fridfullt julfirande hos Niklas syster Jill i Australien kommer Niklas och dottern hem till ett upp och nedvänt hus. Att någon har brutit sig in är uppenbart men inget tycks vara stulet. Däremot hittar Niklas en kvarlämnad lapp: om han inte slutar rota i de gamla fallen kommer han att råka illa ut på ett eller annat sätt …
Niklas låter sig inte avskräckas utan gräver vidare i det beryktade julgranskriget 1966 – ett mysterium som gäckat generationer av Värnamobor. Den vintern eskalerade kampen mellan rivaliserande gäng och två ungdomar dog. Fallet är fortfarande olöst – och någon vill uppenbarligen att det så ska förbli. Plundringstider är andra delen i Ewa Klingbergs älskade mysdeckarserie Värnamord.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
7h 45min
Sidor e-bok:
287
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-28
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789177897590
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789177897583

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)