Pojken som måste överleva

Pojken som måste överleva

Beskrivning av boken

Pojken som måste överleva
Mannen hon älskar är borta för alltid. Barnet hon lever för kan stå näst på tur.



Varje dag är en kamp för Amanda Gleasons nyfödde son, som lider av en sällsynt sjukdom. Justins bästa chans för att överleva är att få en transplantation från sin pappa – en man som blev brutalt mördad innan Amanda ens visste att hon väntade barn.



Eller blev han inte det?



Ett mejlat foto förändrar plötsligt allt. Bilden är nytagen och föreställer en man som ser ut som Paul. Kan Justins pappa vara vid liv? Amanda är på desperat jakt efter sanningen. Men att söka efter ett spöke, när varje sekund som passerar är dyrbar, är inget jobb för en amatör.



Forensic Instincts är de enda som vågar anta utmaningen och jakten på den spårlöst försvunne pappan börjar. Men ju djupare teamet gräver i fallet, desto mer ifrågasätter de om mannen Amanda blev kär i överhuvudtaget existerat.



Mörka hemligheter. Skickligt utmejslade lögner. Från kongressen i Washington till exklusiva ägor i Hamptons arbetar hänsynslösa människor febrilt för att till varje pris få Amanda att glömma mannen hon behöver finna.



Men vad ingen av dem vet är att när Forensic Instincts väl tagit sig an ett fall kommer ingenting hindra dem från att avslöja sanningen.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Pojken som måste överleva