Polarnatt- Frida Skybäck

Betyg 4
12h 41min
355 Sidor
Systrarna Stiernfors
bookCoverFor

Beskrivning

Den efterlängtade andra delen i Frida Skybäcks serie om systrarna Stiernfors är här!

Elisabeth Stiernfors står i tur att gifta sig och sammanförs med den osympatiske friherren von Strauss. När den fattige språkadjunkten Mathias Storm förälskar sig i henne ställs hon inför ett svårt val och den enda hon har att anförtro sig åt är sin kammarflicka Vera. Det leder till en vänskap som växer sig allt starkare – men som också blir allt mer komplicerad. Till sist vet Elisabeth varken ut eller in. Vem är den rätte för henne och vad händer med Vera om hon gifter sig?

Samtidigt kämpar storasyster Cecilia för att få sitt äktenskap med Jacques Rousseau att fungera. Hon vantrivs på den nergångna Apelgården och snart förstår hon att huset bär på en mörk hemlighet. När ett litet barn lämnas vind för våg på gården och Jacques förbjuder Cecilia att hjälpa det tvingas hon ta ett svårt beslut …

Polarnatt är andra delen i den svit om de tre systrarna Stiernfors som inleddes med romanen Norrsken. Ett gripande drama om kärlek, systerskap och de utmaningar 1800-talets unga kvinnor ställdes inför i sin kamp för frihet och självbestämmande.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
12h 41min
Sidor e-bok:
355
Språk:
Svenska
Utgiven:
2015-07-29
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176510193
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137144801

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Bokförlaget Forum (E-bok)