Postcard killers

Betyg 3.9
7h 12min
204 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade - och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer. Han har bara ett mål i livet: De ska jagas till helvetet fryser.

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död. Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan - och tusen kilometer norrländsk asfalt...

Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson. Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

7h 12min

Sidor e-bok:

204

Språk:

Svenska

Utgiven:

1900-01-01

Förlag ljudbok:

Piratförlaget

ISBN ljudbok:

9789164232540

Förlag e-bok:

Piratförlaget

ISBN e-bok:

9789164241450

Vad andra tycker

Recensioner av Postcard killers

Rekommenderas

Annika

Bra!

Christina

Spännande bok.

Elisabeth