Prinsessan

Betyg 4.2
5h 18min
Svenne Mattsson
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Tomas Arvidssons populära deckarserie om Svenne Mattson får nytt liv i nyutgåva med nya snygga omslag och uppläsning av Magnus Schmitz!

Världens dyrbaraste konstverk, La Bella Principessa av Leonardo da Vinci, ställs ut på Eriksbergshallen i Göteborg. Tavlan är värderad till en och en halv miljard svenska kronor. Den skyddas av pansarglas och bevakas dygnet runt av väktare och kameror.

Svenne Mattsson har hållit sig lugn ett bra tag, men börjar få abstinensproblem. I hela Europa är det nog bara Svenne och hans kumpan Kenneth Lind som är tillräckligt smarta för att lägga vantarna på da Vincis mästerverk – och att göra det spårlöst.

Stöten är intressant och synnerligen välbetald. Tyvärr tycker polisen och försäkringsbolaget också det. Man sätter in den skarpaste utredaren man har, Karolina Jonsson.

”Prinsessan” är den tredje, fristående delen i Tomas Arvidssons deckarserie om Svenne Mattson.

Tomas Arvidssons deckare är skickligt komponerade, välskrivna och mycket spännande. Med stor berättarglädje och underfundig humor, men helt utan våldsskildringar, utgör de en stilla protest mot det allt grövre underhållningsvåldet.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Del:

3

Tid ljudbok:

5h 18min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-07-15

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789178295104

© Word Audio Publishing (Ljudbok)