Prinsesspoeten - erotisk novell

Prinsesspoeten - erotisk novell

Beskrivning av boken

"Tjänaren var naken och hade en slank och delikat kropp. Hon tog ett av Inayas ben och lade prinsessans fot på sin axel. Hon förde försiktigt tvättsvampen längs hennes ben och pausade en stund vid insidan av hennes lår."

Inaya, prinsessan av Kalifatet Cordoba, är känd för sina dikter och för den kompromisslösa öppenhet som provocerar prästerskapet och driver dem till vansinne. Hon klär sig i genomskinliga tunikor, hyllar intellekt, kreativitet och talang över allt annat och hon gör inte skillnad på kvinnor och män. Därför är hennes poesipalats öppet för alla, oavsett kön eller social status.

Prinsessan bjuder regelbundet in gäster till palatset för att läsa upp dikter vid en poesiafton och det är på ett av de här evenemangen som hon möter en förödande vacker kvinna: Tasnim. Lika talangfull som passionerad fångar den unga kvinnan allas uppmärksamhet, men framför allt är det prinsessans intresse hon fångar.

Chrystelle LeRoy är en kanadensisk författare och växte upp i Montreal med en fransk far. Från tidig ålder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket på grund av sin uppväxt nära ett zoo. På senare år har hon arbetat som historiker på museum i både Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Prinsesspoeten - erotisk novell