Projektet

- Britt-Marie Mattsson

Betyg 3.5
12h 34min
330 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Är det verkligen möjligt att ta över ett politiskt parti och föra det till regeringsmakten? Vad krävs för att klara det? Och vem är så skicklig att ingen anar vad som egentligen hände?

En man som växer upp i en svensk småstad på 60-talet visar sig ha precis det som krävs för att slingra sig hela vägen till den absoluta toppen. På bara några år tar han sig till Rosenbads sammanträdesrum, till partitopparnas hemliga överläggningar och spelet i och bakom tv-intervjuerna. Men även till världens mäktigaste politiska centrum – Washington!

I denna underhållande, skrämmande och framför allt avslöjande roman tar Britt-Marie Mattsson läsarna med på en till synes osannolik resa in i maktens innersta rum.

Men är den så osannolik?

Britt-Marie Mattsson har över fyrtio års erfarenhet som journalist med inriktning på internationell och svensk politik. Hon har för Göteborgs-Postens räkning bevakat elva amerikanska presidentval sedan 1976 och har tilldelats såväl Stora Journalistpriset som Publicistklubbens Stora Pris och Konungens Medalj i 8:e storleken.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 34min
Sidor e-bok:
330
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-09-18
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164233769
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164243065

© Piratförlaget (Ljudbok)

© Piratförlaget (E-bok)