Puma Swede: mitt liv som porrstjärna- Puma Swede, Jan Ekholm

Betyg 3.3
6h 32min
206 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Puma Swede eller Johanna som hon egentligen heter är Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna.

Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Men några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i USA. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha sex framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon till Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar.

Med en stor portion humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och till galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld.

Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som "suitcase pimps" - managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar - ställer till det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje hiv-test.

Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte ha många olika partner och en omättlig aptit på kravlöst sex utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar per automatik som hjälplösa offer?
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
6h 32min
Sidor e-bok:
206
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-14
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789170369636
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789174611328

© 2014 Storyside (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Puma Swede: mitt liv som porrstjärna - E-bok, Ljudbok

Intressant,rolig, och annorlunda

Conny

mycket intressant vy på bransch och livs story. Blev lite enformig mot slutet.

Sverker

☺️

Ida